5. maj 2022 | Simons Piger

Nyhedsbrev maj 2022

Kære Piger,

Så er sæsonen kommet godt fra start, og vi har været superheldige med vejret der har vist sig fra sin bedste side (på nær i går) med masser af solskin og hyggelige runder, også fællestræningen med Kløver er kommet godt fra start.
Med denne skrivelse vil vi godt gøre jer opmærksomme på et par småting:

Pink Ball tirsdag den 17. maj – Hold Match

Pink Ball er en sjov spilleform, som spilles som stableford og er ikke tællende
Hvert hold bliver tildelt en pink bold, som hver spiller skal spille med på 4 huller. Ved de resterende huller, bestemmer holdet selv, hvem der spiller med den (hvis I f.eks. spiller i en 2 bold så spiller i hver især med den ”pink” bold på ni huller (hvis I ikke mister den), og hver spiller i en 3 bold vil spille med den pink bold 6 gange).

Holdet bestemmer selv, hvornår hver spiller skal spille den (evt. ved lodtrækning). Sæt kryds på scorekortet ud for de huller der er spillet med Pink Ball.

Når der spilles med den pink bold, tæller scoren dobbelt. Eksempel: Du har lavet en Par på hullet og får normalt 3 point – du skal så i stedet skrive 6 point

Mister man den pink bold, mister man (hele holdet) muligheden for yderligere dobbelt scores. Så pas på bolden og hjælp hinanden med se efter hvor den lander – det går ud over alle hvis den bliver væk.

Matchen er en Hold Match og der er præmier til de 3 bedste hold, naturligvis som altid, tættest pinden præmier på alle Par 3 huller

Tilmelding når du vil spille med Simons Piger:

Husk at man kan/må sætte sig på en hvilken som helst bold. Tiderne bliver lagt op i Golfbox tirsdagen før, og jo hurtigere du er ude og booke dig på en bold jo bedre, da de hurtigt bliver booket. Og af hensyn til flowet på banen, lad os prøve at fordele os jævnt, så der er nogenlunde samme antal spillere i hver bold. F.eks. 2 stk. 3-bolde i stedet for en 4-bold og en 2-bold.

 

SKOVTUR, tirsdag den 21. juni 2021, Helsingør Golf Club

Husk at vores skovtur den 21/6 går til Helsingør Golf Club, én af Danmarks ældste og smukkeste baner, hvor vi har fået starttider fra kl. 14.30.

Sidste år var vi rigtig mange deltagere på skovturen, og for at sikre en plads skal du overføre kr. 400 på Mobilepay 611522, med angivelse af dit DGU nr. samt skriv skovtur i beskedfeltet. Prisen inkluderer greenfee, lidt let spisning, og et glas vin eller øl i restauranten bagefter.

Vi får mulighed for at vælge imellem et par retter, men nærmere om det senere.

Deadline for tilmelding er den 6. juni (eller når der ikke er flere pladser tilbage), da Helsingør gerne vil vide hvor mange tider de skal holde til os.
Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt.

Profilbillede:

Vi vil endnu engang opfordre alle medlemmer at lægge et profilbillede op på www.simonspiger.dk hjemmesiden. Dette gøres på følgende vis:
• Log ind på www.simonspiger.dk
• Klik på rediger profil i højre hjørne
• Scroll ned og find Profil billede, her finder du vælg fil, klik der og vælg det foto du ønsker at lægge op
Hvis du har problemer med få lagt profilbilledet op, så skriv til os på simonspiger@gmail.com og vi kan hjælpe dig,

Vi håber at I alle nyder at være i gang, og hvis I har nogen ideer/forslag til noget vi kunne/skulle gøre så skriv endelig til os.

De bedste hilsner
Bestyrelsen

Flere nyhedsbreve
Stars

Bliv medlem

Vi tager i glæde imod flere medlemmer, og ønsker du at blive medlem af Simons Piger, så klik på knappen herunder.

Ansøg nu