24. marts 2023 | Simons Piger

Eclectic Turnering 2023

En Eclectic score bliver opbygget over et antal turneringer gennem sæsonen, og er udtryk for en fiktiv drømmerunde, eller  ”Den ultimative golfrunde”. Tænk bare hvis man kunne tage den absolut bedste score man har lavet gennem hele sæsonen på hvert hul med sig, og registrere på et og samme scorekort – Det er faktisk lige præcis det man gør i en Eclectic score.

Vi har valgt i Simons Piger at køre turneringen henover sæsonen lidt mere taktisk. Der er IKKE frit valg på alle hylder når sæsonen er slut. Derimod skal hver enkelt person låse i alt 18 huller (A + B) Når et hul er låst, så kan det ikke låses op igen.

Vigtigt: Det er kun på de tællende runder at et hul eller flere huller kan låses. Da vi har 12 tællende runder skal der i gennemsnit låses mere end 1 hul per gang, men det er selvfølgelig helt op til én selv.

Har du f.eks. lavet en Birdie på B1, og vælger at låse denne score, er det helt ligegyldigt når du næste uge laver Hole In One på B1. Bare ærgeligt. Dette gør man på alle 18 huller i løbet af sæsonen. Til sidst kan den opnåede Eclectic score være sammensat af hulscores fra mange forskellige spilledage. MEN HUSK, er et hul først låst, kan det ikke laves om.

Eclectic score kan opgøres på mange forskellige måder. Som bruttoslag, som nettoslag, som stableford point med fuldt eller delvist tildelt handicap osv.
Vi har i sæsonen 2023 valgt at køre Eclectic scores hvor scoren opgøres i Stableford point med fuldt medregnet handicap. Altså det hadicap man har på den dag man spiller.

For at gøre turneringen så fair som muligt vil I blive inddelt i 5 lige store grupper efter Handicap inden sæsonen går i gang.

Vi ved det bliver en stor opgave at vedligeholde alle jeres scores, men håber at i synes det er en sjov måde at ha en konkurrence der strejker sig over hele sæson 2023.

VIGTIGT: Efter hver tællende runde afleveres scorekortet som sædvanligt til bestyrelsen, på scorekortet sættes der ring om de huller man ønsker at låse. Vi har også udfærdiget et skema som alle får uddelt ved sæsonstart – det er hver spillers eget ansvar at ajourføre sin Eclectic score efter hver tællende runde, men vi i bestyrelsen skal nok føre regnskab for alle Simons Piger. Hvis man ikke får låst alle huller i løbet af sæsonen, så tæller de ulåste huller som 0 point, men man deltager stadig i den samlede score. Bestyrelsen giver en opdatering på hvor mange huller som er låst i løbet af sommeren enten via Simons Pigers hjemmeside eller Facebook.

Skema til ajourførelse af eclectic score efter hver tællende score: eclectic

Flere nyhedsbreve
Stars

Bliv medlem

Vi tager i glæde imod flere medlemmer, og ønsker du at blive medlem af Simons Piger, så klik på knappen herunder.

Ansøg nu