24. april 2016 | Simons Piger

Regelaften med Flemming Engelhardt den 19. april - en kendsgerning eller så godt som sikkert!

Det er vigtigt, at du kender golfreglerne både for din egen skyld, men også for en god afvikling og en hyggelig match, om det er en turnering eller en privat match. Du kan finde de nye golfregler 2016 her Golf Regler 2016.

Flemming Engelhardt som er regelkyndig og medlem af regeludvalget i Søllerød Golfklub, præsenterede et oplæg om tilgang og omgang med golfregler for Simons Piger den 19. april. Flemming præsenterede de nye golfregler, og tog udgangspunkt i reglerne som et fundament for golfsporten. Han opfordrede alle til at udforske golfreglerne yderligere og altid tage dem med på runden for kun at få en bedre sport.

Aftenens regelsnak gik i dybden med enkelte regler !

En bold skal spilles som den ligger (regel 13)

Drop-regler (regel 20)

Fem regler, der ikke eksisterer

Oswald Academy – altsammen kun om golfreglerne

Oswald Academy blev stiftet i 2008 af cand. jur. Brian Nygaard Oswald, der siden stiftelsen har arbejdet mere eller mindre fuldtid med at sætte sig ind i golfreglerne.

I 2010 begyndte afholdelsen af kurser, seminarer og rejser, ligesom 2010 blev året, hvor den første regelbog så dagens lys (eventyrbogen). 1. januar 2013 deponerede Brian sin advokatbestalling for at få endnu mere tid til rådighed til golfreglerne. I slutningen af 2014 påbegyndtes etableringen på verdensplan.

På Oswald Academy kan du som medlem få personlig regelhjælp og inspiration omkring reglerne. Du kan også blot teste din viden om golfregler, downloade quizzen “Kender du ordet” eller “Onsdagsquizzen” Opgaver/Quizzer. Desuden kan du bestille forskellige publikationer af de mange golfregler, som er niveauopdelt efter formål og har forskellige udformninger.

Flere nyhedsbreve
Stars

Bliv medlem

Vi tager i glæde imod flere medlemmer, og ønsker du at blive medlem af Simons Piger, så klik på knappen herunder.

Ansøg nu