26. september 2023 | Simons Piger

Nyhedsbrev September 2023

Kære Simons Piger,

Så nærmer vi os afslutningen for sæson 2023.

Vi mangler et par ”ikke tællende” runder, hvor vi har prøvet at lave et par sjove runder. Den sidste tirsdagsmatch er den 3. oktober, og vi slutter af med 9 huller Texas Scramble hvor Svend vil servere Lumumba for os på banen. MUMS!

Afslutningsmatchen er en 18 hullers Gunstart, som spilles FREDAG den 6. oktober kl. 14.00.

Bestyrelsen vil gerne byde på en to retters menu og lidt kaffe bagefter. Drikkevarer sørger man selv for, da vi har skippet egenbetalingen i år.

Det er Sten Bergstrøm Pelse, som er sponsor denne dag, så middagen vil foregå i Albatros kl. 19.30.    Vi håber på at se rigtig mange denne dag, da vi også skal offentliggøre vinderne af årets Eclectic.

Sæt kryds i kalenderen – Generalforsamlingen afholdes tirsdag den 21. november kl. 18.00 i Albatros.     I vil modtage en endelig invitation senere.

Med hensyn til næste års bestyrelse, så overvej om du har tid og lyst og mulighed for at stille op som suppleant og give en hånd med i dette spændende og hyggelige arbejde gennem sæsonen.  Tag fat i én af os fra bestyrelsen hvis du vil høre mere om arbejdet. Se hvem vi er her: https://simonspiger.dk/info-2/

Hvis I har kommentarer, ris og/eller ros, gode ideer eller bare noget I gerne vil dele med os i bestyrelsen, så tøv ikke med at skrive en mail til Simonspiger@gmail.com

Vi skal også i gang med at skrive en artikel til Årsmagasinet i Simons Golf, og i den forbindelse bruger vi billeder der er lagt op på Facebook. Så slet hvis du er med på billeder som du ikke synes tåler dagens lys for medlemmerne i Simons Golf Club.

Vi glæder os til at spille med jer de sidste par tirsdage i denne sæson!

 

De bedste hilsner
Bestyrelsen

Flere nyhedsbreve
Stars

Bliv medlem

Vi tager i glæde imod flere medlemmer, og ønsker du at blive medlem af Simons Piger, så klik på knappen herunder.

Ansøg nu