simonspiger-logo-blue
 
 

Spilleplan for 2017 og nye tiltag!

 

Simons Piger afholdte bestyrelsesmøde i december med fuld agenda. Forslag til spilleplanen 2017 er sendt til A/S’et, og vi regner med at få svar inden jul. Notér allerede nu 3 vigtige datoer i 2017, Regelaften med Brian Oswald fra Oswald Academy den 18. april, Skovtur den 6. juni og fredag den 11. august spiller vi Pink Cup turnering med efterfølgende arrangement om aftenen, så læg disse events ind i din kalender allerede nu.

I 2017 vil der komme flere nye tiltag, så det bliver vigtigere end nogensinde, at holde øje med den løbende information, som sendes på mail eller lægges på hjemmesiden. Vi starter allerede i januar med Nytårskur – hvis vejrguderne tillader det. Efter en 9 hullers turnering med start mellem kl. 13 og 14, er der hygge i klubben for deltagerne. Vi sender selvfølgelig en invitation til Nytårskur, hvor du kan tilmelde dig via vores eventmodul på hjemmesiden.

Vi ønsker alle en glædelig jul, et godt nytår og på gensyn i 2017.

Bestyrelsen Simons Piger

 

Simons Piger er entusiastiske golfspillere ;-) 

a649fc7d-5769-4b1d-9ae2-44cd9ad35ac6-2
 
 
 

Input til næste bestyrelsesmøde!

Næste bestyrelsesmøde finder sted den 25. januar, så send os gerne input senest den 22. januar. Har du lyst til at stå for en turnering, blive medlem af Pink Cup-teamet eller har forslag til aktiviteter der kan skaffe nye medlemmer, send dem gerne til simonspiger@gmail.com.