simonspiger-logo-blue
 
 

Den nye bestyrelse - hvem er hvem?

 

Efter generalforsamlingen 11. oktober har bestyrelsen konstitueret sig og er i fuld gang med arbejdet både med spilleplan og sponsorer. Vi har fået 2 nye medlemmer i bestyrelsen, Marianne Hemicke og Hanna Skov samt ny suppleant, Sussie Eriksen. Marianne har overtaget rollen som kasserer efter Anne, så vi er i tråd med vores vedtægter, og Hanna har takket ja til udfordringen som næstformand. Anne er suppleant og Heidi, Irene og Helle fortsætter i vante roller.

Kontaktinformation på bestyrelsen ligger under info på hjemmesiden.

Finpudsningen af vores hjemmeside er i gang, og brugen af den vil blive et centralt punkt på opstartsmødet 2017, ligesom andre opdateringer for sæsonen 2017 også vil være at finde på simonspiger.dk inden opstartsmødet.

Den 22. november skal vi deltage i KlubiKlubben møde med SGC bestyrelse, hvor vores spilleplan og diverse aktiviteter lægges frem, så vi kan få godkendelse inden jul.

Næste bestyrelsesmøde finder sted 6. december, og vi modtager gerne input til agendaen eller sponsorforslag, vi kan arbejde videre med - dog senest 2. december på simonspiger@gmail.com.

Til sidst vil vi gerne takke for en hyggelig og konstruktiv generalforsamling.

generalfors_2  
generalforsamling_svend
generalfors_1
 
 
 

Team PinkCup 2017 - der er brug for dig!

PinkCup udvalget, som foreløbig består af Sussie, Helena og Helle, har brug for et par ekstra medlemmer, og vi beder interesserede melde sig på simonspiger@gmail.com.