Afslutningsmatch fredag den 29. september
simonspiger-logo-blue
 
 

Golf, pigesnak og dejlig mad!

Afslutningsmatch fredag den 29. september, 18-huller Foursome Stableford, gunstart kl.14:00 & indskrivning kl. 13:30 i Albatross.

la-vela

 

Afslutningsmatch fredag den 29. september med gunstart kl.14:00. Vi spiller 18-huller Foursome Stableford, som er en hyggelig makker-turnering, og har præmieoverrækkelse fra vores sponsor, Kosta Boda, omkring kl. 18:30 i Albatross bar.

Efterfølgende skal vi ud og spise en dejlig middag, så vi har kort tid til at skifte golfskoene ud med stilletterne, inden vi skal være på Restaurant La Vela i Vedbæk kl. 20, hvor der er dækket op til en lækker middag mod vandet i tusmørke.

 

 
 
 

La Vela Menu

Forret

Antipasti Misto dello Chef 

Tre italienske antipasto med fisk & skaldyr

Hovedret

Scaloppine di vitello alla Sorrentina

eller

Pesce del giorno scelto dallo chef 

Tynde skiver kalvekød m. tomat, mozzarella og basilikum / Dagens fisk udvalgt af kokken

2 glas god vin/øl & postevand er inklusiv

Pris kr. 300,-

Dessert kaffe/te (kan tilkøbes)

 
 
 

Sidste frist for tilmelding er den 25. september!

Tilmeld dig henholdsvis matchen og middagen på simonspiger's eventmodul 'Afslutningsmatch 2017’ og 'Afslutningsmiddag 2017’ senest den 25. september, og skriv til os om de vælger kalvekød eller fisk til hovedret. Du får makker, startliste og regler for Foursome på dagen, når du indskriver dig kl. 13:30.

Prisen for to retters menu med 2 glas vin/øl & postevand er kr. 300,-, som du skal indbetale til Simons Piger ved tilmelding. Nordea: reg.nr. 2259, konto nr. 5010 148 300. Husk at skrive navn og medlemsnr. på indbetaling.

Hvad er Foursome ?