Newsletter Nr. 16/Sæsonstart - Alliance turnering kvalifikation
simonspiger-logo-blue
 
 
brian-oswald
 

Sæsonstart 2018 - Alliance turnering kvalifikation

Til vores opstartmøde den 20/3-18 kom der ca. 25 piger, som blev informeret om årets program. Vi var glade for at se så mange, og vi glæder os til, at komme på græs og spille golf om tirsdagen. Vi forventer, at vi kan spille vores første prøvematch tirsdag den 10. april. Husk at melde dig til på golfboks.

I forlængelse af Simons Pigers opstartmøde kom der yderligere 25 personer til Brian Oswald regelaften, hvor vi fik indblik i 2019 nye golfregler - på underholdende vis.

NYHED - Shipco Masters som holdes på Simons golf 1 - 3 juni, har tildelt Simons Piger 1 plads til Alliance turnering den 2. juni 2018. Vi spillere om pladsen den 24 april og 1 maj. Den som får den bedste score i stableford point vinder pladsen. Deltagere skal være medlem af Simons Piger, være over 18 år og max hcp 24. Medlemskontingent for 2018 skal være betalt.         

Præmien er: 2 Shipco Masters Partout-billetter, som giver adgang alle dagene 1 -3 juni. 2 Billetter til Shipco Masters Gala middag, diverse forplejning på banen under Alliance turnering, 2 VIP adgangsbilletter til Shipco Masters og en Alliance Courtesey bag.

Vi kommer til at fortælle mere om Alliance turneringen de næste tirsdage.

Vigtige datoer:

  • 24 april - kvalifikation til Alliance Turnering 2. juni 2018. 
  • 1 maj - kvalifikation til Alliance Turnering 2. juni 2018, vinder bliver offentliggjort. 
  • 29 maj - KIK match på udebane                                                                           
  • 12 juni - Skovtur på udebane

Husk venligst at betale jeres kontingent til Simons Piger vedr 2018.

 

Bestyrelsen Simons Piger