simonspiger-logo-blue
 
 

Nyt password til alle!

Medlemslisten på vores hjemmeside er blevet opdateret i forbindelse med andre tilretninger. Alle har derfor fået nyt password, som er jeres 6-ciferet fødselsdato. Når du logger ind på simonspiger.dk, skal medlems nr. skrives som tal uden 85 og password skrives som DDMMÅÅ.

 
 
 
touque-golf-ball
 

Sæsonstart lige om hjørnet!

Simons Piger er nu to måneder fra sæsonstart, og spilleplanen er godkendt af klubben og A/S’et. Der er enkelte sponsoraftaler, som endnu ikke er helt på plads, men datoer for specielle arrangementer er fastlagt, og vi har derfor fremhævet dem nedenfor, så du allerede nu kan skrive dem ind i kalenderen.

Oprindeligt havde vi planlagt en nytårskur i januar, men desværre satte frosten en stopper for vores lille golfevent. Men hvis vejret tillader det, spiller vi 9 hullers Fastelavnsmatch den 26. februar, med starttider mellem kl. 13-14. Er du ikke til vintergolf, så kom forbi ShipShape kl. 15, hvor SimonsPiger byder på en varm drik, en fastelavnsbolle og hyggesnak.

Tilmeld dig Fastelavnsmatch på eventmodulet på vores hjemmeside, så vi kan planlægge serveringen. Hvis du kun deltager i hygge skal du bare skrive til os at du kommer forbi på simonspiger@gmail.com.

Har du ideer til sponsorer, præmier eller sjove indslag i løbet af sæsonen, så skriv til os på simonspiger@gmail.com eller tag det op med os, når vi mødes til arrangementer eller på matchdage.

Vi glæder os til at se jer.

Mange hilsner, Bestyrelsen

 
 
 

Sæt kryds i kalenderen!

Søndag den 26. februar – Fastelavns Match, hyggesnak, varme drikke og fastelavnsboller i ShipShape.

Tirsdag den 28. marts – Opstartsmøde i SimonsPiger, så kender du en golfpige, der gerne vil mere golf og møde nye golfmakkere, så tag hende under armen, og med til opstartsmøde.

Onsdag den 31. maj – KIK Match med gunstart kl. 15, bliver i år er arrangeret af Herreklubben, og vores tirsdagsmatch den 30. maj bortfalder derfor.

Fredag den 18. august – PinkCup 2017, en vigtig indsamlingsmatch og en helt speciel aften, som forhåbentlig gør en forskel for mange mennesker. Sæt et stort kryds i kalenderen, for det bliver et arrangement, du ikke vil gå glip af.

Tirsdag den 6. juni - Årets Skovtur, spilles på 18 af Nivå Golfklub's 27 fantastisk beliggende golfhuller, og vi slutter dagen af i deres hyggelige klubhus og restaurant. 

Du får selvfølgelig mere info, når dagen nærmer sig.